Bewaar je toiletspullen in de douche en in de kleedkamers.
Ik besloot naar Beauty Plus te gaan, dat beroemd is om de Unjeong-massage, die ik van tevoren met mijn vrienden had gezocht om lichaam en geest te troosten die moe waren van de dagelijkse routine van het werk. Ik wil je graag kennis laten maken met een plek waar mijn vermoeide lichaam verfrist en verfrist […]

Ik besloot naar Beauty Plus te gaan, dat beroemd is om de Unjeong-massage, die ik van tevoren met mijn vrienden had gezocht om lichaam en geest te troosten die moe waren van de dagelijkse routine van het werk. Ik wil je graag kennis laten maken met een plek waar mijn vermoeide lichaam verfrist en verfrist werd met een tijd van genezing speciaal voor mij in een comfortabele en comfortabele sfeer.De Beauty Plus Paju Unjeong-vestiging die ik op deze dag bezocht, bevond zich direct naast E-Mart, dus het was gemakkelijk te vinden. Het luxueuze buitengebouw trok mijn aandacht van ver, dus ik kon er in één keer komen, ook al was het mijn eerste reis.


Er is een speciale parkeerplaats voor gasten in de kelder van het gebouw, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw eigen auto meeneemt.


Na het parkeren ging ik opgewonden naar de Unjeong Massage Shop en op het moment dat ik de deur opendeed, werd ik gevuld met de zachte geur van de lente. Zoals ik in de recensies las, dacht ik dat het een goed idee was om erachter te komen en hierheen te komen omdat de vriendelijke manager en het personeel attent waren.


Nadat we de begeleiding hadden gekregen, besloten we ons om te kleden in comfortabele kleding in de kleedkamer die zich binnenin bevindt en door te gaan met het consult. Het was netjes gerangschikt zodat het schitterde, zodat ik zelfs in de huidige situatie zonder angst het management kon ontvangen.


Daarnaast is elke ochtend desinfectie en desinfectie verplicht en worden wegwerpbedden en -kussens direct na gebruik vervangen. Daarnaast werden de gebruikte tools direct ontsmet en gebruikt voor de volgende reservering, waardoor er vertrouwen werd opgebouwd.


Terwijl ik door de gang liep, verscheen er een comfortabele behandelkamer, en terwijl ik sprak over Soon Do-soon Oh in een comfortabele sfeer zodat ik me bij mijn eerste bezoek niet zou vervelen, bleef ik de vragen stellen die ik wilde stellen alsof Ik was echt aan het praten met een vriend. Hij beantwoordde mijn vele vragen snel en zonder poespas, dus het bleef levendig in mijn geheugen gegrift.


En de Unjeong Massage was uitgerust met een airdresser, dus het was gemakkelijk te gebruiken. In elke kamer was airconditioning geïnstalleerd, dus het proces werd uitgevoerd in een comfortabele omgeving, niet heet of vochtig.


Het was verdeeld in speciale a-, b- en c-cursussen en hij gaf gedetailleerde instructies aan de vip-cursus, dus ik begreep het snel, en het was een beroemde plek waar klanten die er ooit kwamen vaste klanten werden met nauwgezette managementvaardigheden voor een goede prijs .


Het voetenbad, waarvan wordt gezegd dat het goed is voor de gezondheid, was ook een speciale cursus, die veel hielp om te exfoliëren, en het was perfect voor genezing omdat mijn voeten warm waren. Het was de beste tijd omdat ik een voetmassage kreeg terwijl ik met mijn vrienden over Oh Soon Do-soon sprak.


Als verwijzing naar de VIP-ruimte die apart wordt voorbereid, zou het goed zijn om te verwijzen naar Unjeong Massage, omdat het mogelijk is om door te gaan met een high-end special tegen een veel goedkopere prijs als u doorgaat met een lidmaatschapskaart.


Voordat hij met de zorg begon, legde hij de gebruikte producten en methoden op ooghoogte op een gemakkelijk te begrijpen manier uit, wat me hielp om het snel te begrijpen en te ontspannen. Je hebt ook genereus verteld hoe je gemakkelijk thuis voor je huid kunt zorgen, dus ik vond dat je tijd erg zinvol was.


Ze zijn niet alleen samengesteld uit de beste docenten, maar ze hebben ook nauwgezet gecontroleerd op eventuele pijn tijdens de behandeling, dus de tijd vloog snel voorbij. Het is ook mogelijk om authentieke Chinese massage te ervaren, dus voor degenen die geïnteresseerd zijn, denk ik dat dit een kans is tegen een redelijke prijs.


Bovendien heeft Unjeong Massage privékamers voor eenpersoons- en tweepersoonskamers, dus zelfs degenen die zich schamen om alleen te komen, kunnen zonder zorgen komen, en als je van tevoren reserveert, reserveren we een kamer op basis van het aantal personen, dus er was geen zorgen. Bovendien heeft de tweepersoonskamer een apart voetenbad, dus perfect voor een ontspannen tijd.


Het was geen donkere sfeer, maar de zachte geur van de diffuser en het zachte geluid van muziek in het verfijnde interieur waren zeker niet saai. Het voelde als een goede plek om met vrienden te bezoeken in een lichte en comfortabele sfeer.


Nadat het onderhoud was gedaan, kwam het personeel direct binnen en besteedde aandacht aan desinfectie en bacteriële reiniging. We vergeten niet elke dag schoon te maken en te desinfecteren, dus het was een plek waar je zonder zorgen kon komen.


De douche- en kleedkamers zijn 출장안마 ook voorzien van voorzieningen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u naakt komt. Het was leuk om te zien dat het personeel ook altijd een masker moet dragen en dat het controleren van de lichaamstemperatuur verplicht is bij binnenkomst.

Als je de schone en goed onderhouden Unjeong-massage wilt weten omdat deze redelijk geprijsd is in vergelijking met de beste leraren en het beste interieur, dan ben je hier op de juiste plek. Na een massage komt iedereen regelmatig op bezoek.
Ik wist meteen de reden.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다