Saya fikir ia akan menjadi okseok yang dikaburkan
Kedai ladu adalah perkara biasa di mana-mana di kawasan kejiranan, tetapi kedai ladu Seokjung dan Taesun di Namyangju City, Gyeonggi-do berbeza dari rumah lain. Terdapat banyak tetamu yang datang ke sini untuk makan ladu di sini. Sebab mengapa rumah Encik Seokjung dan Encik Taesun istimewa adalah kerana mereka meletakkan minyak sayur-sayuran dan bukannya perancah daging […]

Kedai ladu adalah perkara biasa di mana-mana di kawasan kejiranan, tetapi kedai ladu Seokjung dan Taesun di Namyangju City, Gyeonggi-do berbeza dari rumah lain. Terdapat banyak tetamu yang datang ke sini untuk makan ladu di sini. Sebab mengapa rumah Encik Seokjung dan Encik Taesun istimewa adalah kerana mereka meletakkan minyak sayur-sayuran dan bukannya perancah daging yang masuk untuk membuat ladu bercampur dengan baik. Terutama, akar gelombang dan kulit bawang yang masuk untuk membuat minyak sayur-sayuran digoreng dalam minyak selama 6 jam untuk menyelamatkan aduan itu.

Ladu yang dilahirkan semula dengan tangan 100% telah menjadi pintu masuk yang menjadikan pasangan itu menjadi pasangan, tetapi ia adalah teknologi kewangan yang telah meletakkan mereka sebagai pasangan. Seok-jung dan Tae-sun menyelamatkan separuh daripada pendapatan yang diperoleh dari kedai ladu setiap hari dan mengumpul wang benih, dan membeli rumah dan tanah berdasarkan ini. Pasangan yang mengetahui rumah wang selepas percubaan dan kesilapan menekankan bahawa mart dan sekolah berada di kawasan kejiranan dan tempat di mana lalu lintas adalah mudah, perubahan kejiranan harus dikenalpasti dan hartanah harus dipilih terutamanya di mana saya tahu dengan mudah untuk menguruskan.

Sebab mengapa Encik Seok-jung dan Encik Tae-sun mengumpul wang seperti ini adalah kerana kisah sakit Encik Seok-jung, yang terpaksa melihat isterinya yang sakit dan anak yang sakit dan anak yang berada di inkubator. Pada musim sejuk yang sejuk, ketika saya terpaksa turun di tengah-tengah anak-anak dan teksi yang baru lahir dalam perjalanan keluar dari hospital, kenangan sukar yang saya terpaksa makan hanya murah kerana tidak ada susu tepung membuat pasangan itu lebih terdesak.

Pasangan yang memulakan teknologi kewangan untuk mendapatkan keuntungan yang stabil pada mulanya tidak mempunyai hasil yang baik. Saya membeli sebuah pejabat dengan wang yang saya kumpulkan untuk 100 juta won, tetapi saya tidak menganalisisnya dengan teliti kerana saya mendengar khabar angin. Walau bagaimanapun, pasangan yang berfikir bahawa mereka adalah percubaan dan kesilapan, bukan kegagalan, telah membina pengetahuan mereka sendiri dan secara sistematik mencabar semula, dan 20 tahun kemudian, mereka telah mencapai mitos aset 4 bilion won.

Terdapat cara untuk mendapatkan kebebasan ekonomi dengan menjual ladu 600 won.

Saya menggenggam rambut saya beberapa kali sehari, dan saya menggigit bibir saya dengan ketat dengan upacara panjang yang "Tutup ~ ~". Saya tidak mahu meninggalkan gigi yang sejuk dan bibir saya menggelitik walaupun saya tidak akan pergi 폰테크 dalam masa terdekat.

Tidak ada minat atau bakat dalam teknologi, tetapi saya tidak pernah merasa malu dengan ketidakupayaan saya seperti hari ini. Terdapat banyak daging yang hilang, dan beberapa peluang yang berlalu kerana ragu-ragu dan kemalasan semakin dekat.

Ah!Pada masa itu, saya membeli rumah walaupun saya meminjamnya. Saya bertanya kepada anda mengapa anda menumpahkannya ke tanah apabila anda meminta saya untuk dikebumikan di tanah, mengatakan bahawa ia akan lebih menguntungkan daripada faedah bank.

Saya rasa saya sepatutnya meletakkan kaki saya di dalam lumpur hartanah.

Sekiranya saya tahu apa yang saya ada, saya akan teragak-agak, dan jika saya tidak tahu apa yang saya lakukan, saya akan melompat ke dalam maklumat yang "pasti" yang menjamin telur emas. Selain itu, jika maklumat itu adalah maklumat dalaman dari pegawai awam atau kakitangan di pneumatik yang bertanggungjawab untuk pembangunan, dia akan menemui tingkap bank dalam sebulan.

Saya bukan orang dewasa yang melihat pandangan emas, tetapi tidak ada sebab untuk tidak berenang di tanah yang begitu jelas. Adakah sesiapa yang membenci wang dalam masyarakat kapitalis dan tidak berminat untuk mengembangkan harta benda mereka? Tidak ada apa-apa di tangan mereka sekarang, tidak ada maklumat yang boleh dipercayai.

Kejadian spekulasi tanah yang dicetuskan oleh Korea Land and Housing Corporation (di bawah LH) menggoncang seluruh negara.

kecurigaan spekulasi tanah kaki LH menggunakan maklumat dalaman, dan rasuah yang menggoncang kerajaan

Kecurigaan spekulasi tanah menggunakan maklumat dalaman cukup omnidirectional untuk mewah walaupun analogi bahawa kucing telah meninggalkan ikan.

Dari atas ke bawah, ia menjadi otak yang menggoncang rejim dengan menyebarkan api dari Seoul ke seluruh negara, tetapi saya tidak tahu ia benar-benar seperti ini, dan saya berasa bodoh.

Bandar Sejong tidak dapat melepaskan diri dari kecurigaan spekulasi. Kompleks Perindustrian Kebangsaan Pintar (di bawah Kompleks Perindustrian Pintar) di Yeonseo-myeon menjadi bom. Dengan kecurigaan spekulasi perindustrian pintar, Dewan Bandaraya Sejong menetapkan rekod untuk penyitaan serentak Agensi Polis Sejong dan Agensi Polis Chungnam.

Sejong City telah menjalankan siasatan sendiri apabila masalah itu timbul, dan mengumumkan bahawa tidak ada kecurigaan spekulasi hartanah selain daripada satu laporan sukarela. Walau bagaimanapun, dalam sehari, polis merampas Dewan Bandaraya Sejong dan Majlis Bandaraya Sejong pada masa yang sama, dan membuat pengumuman bandar tidak berwarna.

Pengumuman bahawa tidak ada kecurigaan spekulasi perindustrian pintar

Sehingga 22 Julai, tujuh suspek yang ditahan oleh Agensi Polis Sejong adalah tiga penjawat awam dan empat orang awam, dan satu penjawat awam dan satu orang awam. Tiga penjawat awam didapati sebagai penjawat awam di Sejong City.

Bekas Ketua Pegawai Pembinaan Happy City, seorang pegawai kanan di peringkat naib menteri yang bertanggungjawab untuk pembinaan Sejong City, juga terlibat dalam spekulasi. Ketua yang bertanggungjawab untuk pembinaan Sejong City adalah kecurigaan spekulasi tanah.
Sudah tentu, pemilikan tanah tidak boleh dipendekkan kerana disyaki spekulasi, dan mungkin ada kes-kes yang tidak adil yang tidak berkaitan dengan spekulasi.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다