Ia agak pedas, tetapi ia dipotong dengan baik
Saya pergi ke Kyungsung University dan minum alkohol dengan saudara-saudara saya yang lama, dan saya tidak dapat bersama untuk seketika kerana korona. Saya telah pergi ke kedai-kedai yang tidak kita ketahui untuk masa yang lama, mencari tempat baru, tetapi saya tidak dapat mencari tempat untuk pergi, dan saya memilih salah satu tempat panas di Universiti […]

Saya pergi ke Kyungsung University dan minum alkohol dengan saudara-saudara saya yang lama, dan saya tidak dapat bersama untuk seketika kerana korona. Saya telah pergi ke kedai-kedai yang tidak kita ketahui untuk masa yang lama, mencari tempat baru, tetapi saya tidak dapat mencari tempat untuk pergi, dan saya memilih salah satu tempat panas di Universiti Kyungsung.
Ini adalah salah satu bar Pukyongdae yang saya ingat kerana saya merasakan bahagian dalam suasana bar wain asal. Suatu ketika kedai itu hilang dan bar di sana adalah 207 Kyungsung University, yang merupakan kedai panjang dan lurus.
Ia kelihatan seperti tarikh kerana ia mempunyai rasa bar yang baik kerana cahaya halus, dan ia kelihatan seperti ia adalah hari yang baik.
Terdapat pelbagai minuman beralkohol, tetapi menu tandatangan 27 adalah cumi-cumi perut babi di ketuhar, dan gabungan perut babi dan cumi-cumi pedas popular. Jadi kami mengarahkannya sebagai menu tandatangan.
Makanan ringan asas adalah makanan dan makanan yang sejuk, dan tidak buruk 강남풀싸롱 untuk makan shochu atau bir sehingga Maine keluar, terutamanya croaks yang sejuk dan manis adalah gaya saya.
Daun bijan dan lobak dibuat terlebih dahulu untuk dibungkus bersama apabila makanan ringan utama keluar.
Dan cumi-cumi perut babi di dalam ketuhar jus. Bukankah itu secara visual keselesaan yang unik dan luar biasa? Saya boleh memikirkannya sebagai moose ubi jalar yang memainkan peranan dalam menangkap rasa pedas cumi-cumi, tetapi sotong tidak begitu pedas pada standard saya.
Apabila makanan ringan keluar, sila tunggu sedikit kerana pekerja memotong cumi-cumi dengan saiz yang sesuai.
Sekarang saya mula merasainya. Saya gandum, saudara-saudara saya adalah shochu, tetapi kami kehilangan satu. Saya pergi awal pada hari kerja dan saya adalah tetamu pertama dan kami hanya boleh minum dengan selesa.
Saya makan perut babi terlebih dahulu, tetapi permukaannya segar dan permukaannya agak berbeza, tetapi permukaannya renyah dan goreng. Tetapi bahagian dalam mempunyai tekstur lembap seperti perut babi, dan saya selalu makan perut babi, yang merupakan kali pertama saya mempunyai perasaan yang sangat unik.
Cumi-cumi pedas. Saya secara peribadi fikir ia licin. Lebih kurang pedas kepada saya? Tetapi cumi-cumi itu sendiri adalah keriting dan lembut, jadi ia terasa baik. Anda boleh meletakkannya dalam sos.
Daripada makan perut babi dan cumi-cumi secara berasingan, makan perut babi dan cumi-cumi sekaligus lebih lazat, dan gabungan perut babi dan sos cumi-cumi adalah baik.
Saya telah makan moose ubi jalar di tengah-tengah, tetapi saya tidak suka makan secara peribadi dengan moose ubi jalar, jadi saya masih ingat bahawa ia mudah.
Saya mengarahkan Gambas.Ia adalah salah satu menu kegemaran saya, dan saya tidak suka bot dan tidak seburuk Shochu atau bir.27 Gambass kelihatan seperti mereka mempunyai banyak minyak zaitun berbanding dengan yang lain, dan hampir tenggelam dalam udang.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다