Ik was verrast dat mijn benen echt lichter werden toen ik de weg opliep
Het is echt warm genoeg om te beseffen dat de lente aankomt! Denk je niet dat iedereen dat doet?Het weer begint warm te worden, dus ik denk dat het tijd is om te verzwakken en weer hard te werken! Ik moest deze week rondlopen om een ​​nieuwe baan te vinden, dus ik was een tijd […]

Het is echt warm genoeg om te beseffen dat de lente aankomt! Denk je niet dat iedereen dat doet?
Het weer begint warm te worden, dus ik denk dat het tijd is om te verzwakken en weer hard te werken! Ik moest deze week rondlopen om een ​​nieuwe baan te vinden, dus ik was een tijd van vermoeidheid in mijn lichaam. Ik ben koel en een keer losgeraakt en ben vandaag naar het lichaamshuidstation gegaan!
De Bádizkin Bucheon Massage Bucheon Estakes Shop is een beroemde keten. Het is een esthetisch merk met winkels in heel het land! Vooral bekend om zijn Goldingcare. Ik ben al een van de meest bekende plekken om deze massagewinkel vorig jaar te bezoeken!
De winkel is ook erg mooi! Loop naar afslag 1 van station 1 en loop naar rechts en zie het meteen!Ik was op een heldere dag en ik had een slechte foto, maar ik ben op de tweede verdieping van het gebouw en er is een landbouwbank tegenover, dus het zal niet moeilijk te vinden zijn!
De winkel is niet breed, maar gezellig - we hebben een weekdagbezoek, en er zijn al gasten die zich zorgen maken! Omdat de massagewinkel in de buurt behoorlijk beroemd is, denk ik dat je een goede ring kunt vinden op verschillende plaatsen in de winkel!
Hij zei hallo tegen de werknemer en leidde ons naar een plek waar je medische zorg kon krijgen - er zijn veel plaatsen waar je kunt worden behandeld, dus je kunt zoveel mogelijk bezoeken als je kunt als je kunt als je kunt.
Vandaag is een plek om goed voor te zorgen in de stationsmuziekwinkel! Ik zal alleen voor mezelf zorgen omdat ik alleen in twee gezellige kamers ben. Wanneer kan ik met mijn vriendin komen om dit te doen? De kamer was erg warm. Ik wilde het bed zo warm maken dat de medewerker het echt warm wilde maken. Je hebt je kleren klaargemaakt om op papier te veranderen.
Vandaag zal ik een volledige behandeling krijgen voor 인천출장안마 mijn achterste uiterlijk! De achterste cellen gaan over op de rug, kalfsvlees en eenzame behandeling! Het duurt ongeveer 60 minuten. Na ontvangst zal je benen zachter worden en je rug en schouders zullen echt verfrissend zijn.
Ik ben altijd weer in de kapperskamer, ik ben de eerste die een heropvoeding krijgt. Ik ben een werknemer die een kantoorwerk doet. Natuurlijk moet je periodiek zorgen voor slechte nek- en schoudertailles, je massage direct langs het bloed en de halswervels en je kunt het rechtzetten op een slechte plek.
Vooral als je naar het station van de bodyskin komt, raad ik je aan om naar de Gold Ring Care te komen! Het is echt goed om je goed te voelen als je het toxine vrijlaat! Persoonlijk beveel ik het aan
Laat de verpakking aan het einde van de zorg liggen. Deze verpakking wordt in de loop van de tijd warmer en helpt de bloedsomloop naar achteren!
En hoe beheer je de kalf en de onderste lichamen? Hoe kan je de kuit en de benen beheren? Ik was niet erg bezorgd over de administratie omdat het een man was, maar toen ik naar de Badikhin kwam om voor de kuit en de zolen te zorgen, wist ik opnieuw waarom de voeten en benen belangrijk waren.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다