door de Nationale Assemblee van de Soemin Financial Act
Alle financiële bedrijven die leningen van huishoudens behandelen, waaronder banken, verzekeraars en kaartenbedrijven, zullen in de toekomst in totaal 20 miljard won per jaar in de financiering van de overheid. De Financial Council zei gisteren dat een amendement op de wet op de financiële levensondersteuning van de burgers de plenaire vergadering van de Nationale Assemblee […]

Alle financiële bedrijven die leningen van huishoudens behandelen, waaronder banken, verzekeraars en kaartenbedrijven, zullen in de toekomst in totaal 20 miljard won per jaar in de financiering van de overheid.

De Financial Council zei gisteren dat een amendement op de wet op de financiële levensondersteuning van de burgers de plenaire vergadering van de Nationale Assemblee heeft aangenomen.

Om te beginnen zal de reikwijdte van de financiële firma worden uitgebreid tot de huidige interfinancieringsunie, de spaarbank tot de volledige financiële firma die leningen van huishoudens aanneemt, waaronder banken, verzekeraars en kredietverstrekkers.

De details van de uitvoeringscriteria, de tarieven en de procedures zullen worden bepaald in de subwet, maar de betalingen voor de uitvoering van de leningen van de financiële instellingen zijn tot 0,03 procent. Dit betekent dat de bankbiljetten 105 miljard won, de regerende rechten 18,9 miljard won en de verzekeringsrechten 168 miljard won, wat betekent dat de financiële sector als geheel ongeveer 20 miljard won.

Het interne managementsysteem en de governance van het Cummin Financial Promotion Institute worden ook gereorganiseerd. Beheer, inclusief sluimerende deposito's, voor stabiel beheer en terugkeer van sluimerende deposito's, en de activiteiten die deze gebruiken, worden gescheiden door afzonderlijke rekeningen (nieuwe zelfhulprekeningen). Om de onafhankelijkheid van het management te waarborgen, zoals de sluimerende deposito's, zal de beslissingsstructuur van het Cummin Financial Promotion Institute worden herzien en zal de voorzitter van het Cummin Financial Promotion Committee en de voorzitter van de sluimerende depositocommissie worden gescheiden.

Om de vertegenwoordiging van de financiële instellingen te vergroten, zal de deelname aan de operationele commissie van het Culmin Financial Promotion Institute worden uitgebreid. Het bestaat uit twee van de zes leden van de particuliere commissie die door de financiële vereniging worden aanbevolen.

Het heeft ook een apparaat ontworpen om illegale leningen te voorkomen die worden genoemd als het Centrum voor financiële integratie en financiële ondersteuning van de overheid. Het kost elk 5 miljoen won om te worden beschouwd als 10 miljoen won als het agentschap wordt beschouwd als een instelling en 5 miljoen won als een overheidssteun.

Het heeft ook de juridische basis gelegd voor het Centrum voor financiële integratie, dat de financiële levens- en schuldaanpassingen van de mensen in de wereld ondersteunt. Het is een gezamenlijk kantoor bestaande uit het Culmin Financial 폰테크 Promotion Institute en het Credit Recovery Committee, dat dient als counseling, onderwijs, informatie en ondersteuning voor de financiering van het financiële leven van de gewone bevolking en de schuldenlast van de particuliere schuldenaar.

Om de last van de indiening van documenten door de aanvrager van de financiële gebruikers en schuldaanpassingen te verlichten, heeft de Commissie de soorten en omvang van de administratieve informatie die de overheidsinstanties kunnen vragen.

De herziene wet op de financiering van de arbeid zal worden gewijzigd op het moment dat de vier maanden na de afkondiging verstreken zijn.

Een ambtenaar van het Financieel Comité zei: "We zijn van plan om verschillende meningen actief samen te brengen en snel verdere acties te ondernemen, zoals herziening van de subverordening."

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다