Ia berjaya dalam kontrak dengan melabur sejumlah besar $ 8 juta (kira-kira 9 bilion won) dalam tempoh dua tahun.
Adakah kelahiran 9 bilion won? Asing Orix Adam Jones (Orix) bergelut dengan rasa memukul yang jarang berlaku. Dari sudut pandangan Orix, yang telah menarik perhatian yang besar, hari itu telah berlalu, dan Jones telah menjadi tepu yang intensif dari pengkritik Jepun. Orix Adam Jones menjadi beban kepada pasukan kerana kelembapan yang melampau. Saya muncul di […]

Adakah kelahiran 9 bilion won?

Asing Orix Adam Jones (Orix) bergelut dengan rasa memukul yang jarang berlaku.

Dari sudut pandangan Orix, yang telah menarik perhatian yang besar, hari itu telah berlalu, dan Jones telah menjadi tepu yang intensif dari pengkritik Jepun.

Orix Adam Jones menjadi beban kepada pasukan kerana kelembapan yang melampau.

Saya muncul di CS Fuji TV ONE 'Pro Baseball News' yang disiarkan pada 3 Mac oleh Hiramatsu Daiyo dan bekas pengulas besbol Junichi, dan menulis kepada Adam Jones dari Orix yang tidak dikenali.

Jones, yang telah digunakan sebagai pemukul keempat dalam tiga perlawanan dalam tiga perlawanan pada hari itu, memukul bola tanah ketiga dengan memukul bola pertama di pangkalan pertama dan kedua di hits di hadapan pusat Ota dan berjalan kaki Yoshida dalam tiga perlawanan.

Orix kalah dengan satu hits dalam skor selepas hari sebelumnya.

Saya tidak tahu sama ada Encik Hiramatsu tidak menggunakan kelawar ini dalam peluang besar (3) mengenai Jones, yang telah menarik diri dari peluang itu. Itulah sebabnya saya tidak faham (pengawas) kerana nombor empat. "

Encik Tatsunami juga menegaskan bahawa "tidak dapat dielakkan untuk bermain dua kali, tetapi tidak berlari (dengan kuasa) akan menurunkan semangat pasukan."

Jones, yang merupakan tahun kedua kerjayanya di Jepun, mengalami kemerosotan yang teruk dengan purata pemukul .200, satu homerun dan dua RBI dan purata pemarkahan 0.111 pada hari ketiga. Kelemahan Jones menjadi kelemahan maut dalam 스포츠중계 keadaan di mana keadaan memukul Yoshida dan Moya sedang meningkat.

Adam Jones, yang mempunyai 270 larian rumah dalam liga utama, adalah pemain yang sangat dinanti-nantikan pada masa menyertai. Dia adalah pemain terpanjang di Baltimore dan pada tahun 2012, dia mencatatkan kerjaya yang tinggi dengan 32 homerun.

Dia juga mempunyai 16 homerun di Arizona sebelum dia pergi ke Jepun.

Orix berjaya dalam kontraknya, melabur sejumlah besar $ 8 juta (kira-kira 9 bilion won) dalam tempoh dua tahun, dengan jangkaan yang besar.

Walau bagaimanapun, selepas pembukaan ditangguhkan tahun lepas, ia mempunyai musim terburuk yang gagal mengawal berat badan.

Musim lalu Jones hanya bermain 87 perlawanan dan memukul .258, 12 homers dan 43 RBI, terutamanya kekecewaannya kerana gagal menguruskan badan dengan betul selepas pembukaan ditangguhkan.

Musim ini juga dibuka secara normal dan biasanya mengambil bahagian dalam latihan pasukan.

Tetapi kelawar Jones masih tidak meletup, dan Jones yang telah dipercayai oleh Orix, yang telah menjaringkan gol, adalah keadaan yang menyakitkan.

Sekiranya Jones tidak dapat bertahan, Orix mungkin akan kekal lembap musim ini.

Sama ada Jones akan berakhir dengan jeruk atau jika dia boleh mengubah suasana pasukan dengan prestasi yang sesuai dengan reputasinya.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다