Kehebatan dan lelaki edisi terhad
Anda semua bimbang tentang kekecohan Corona! Saya harap anda akan memberi perhatian khusus kepada penjagaan kesihatan pada masa yang sama. Saya harap anda akan memakai topeng apabila anda keluar. Saya harap anda akan mencuci tangan anda lebih daripada 20 saat selepas keluar. Ia adalah produk Hublet yang paling terkenal. Salah satu produk Big Bang yang […]

Anda semua bimbang tentang kekecohan Corona! Saya harap anda akan memberi perhatian khusus kepada penjagaan kesihatan pada masa yang sama.

Saya harap anda akan memakai topeng apabila anda keluar. Saya harap anda akan mencuci tangan anda lebih daripada 20 saat selepas keluar.

Ia adalah produk Hublet yang paling terkenal. Salah satu produk Big Bang yang paling mewakili Hublett adalah jam tangan untuk memperkenalkannya.

Oleh itu, ia adalah edisi terhad Unicor Sangblue yang dipanggil karya seni pergelangan tangan

Untuk memperkenalkan jenama ini, yang dipanggil Whiblo dan Hublet,

Saya dicintai oleh ramai orang selup dengan suasana istimewa dan reka bentuk baru. Ia adalah jenama yang sangat mengagumkan yang dipanggil jam tangan raja.

Produk ini, yang akan ditunjukkan hari ini, juga diperbuat daripada edisi terhad Piala Dunia. Ia adalah kes emas rose yang digilap dengan minyak mewah dan cahaya matte dan bendera 레플리카 negara yang pelbagai di bezel dalaman.

Saya menunjukkan butiran yang luar biasa dan indah, dan saya suka bola sepak secara peribadi, jadi saya suka lebih banyak. Saya melihat bendera negara yang baik dalam bola sepak di luar Inner Bezel

Saya rasa negara yang sedikit lebih buruk berada di dalam.

Sudah tentu, kerana ia adalah negara Jepun, tangan rahsia adalah butiran bola sepak dan butiran indeks putih

Saya telah menunjukkan kepada anda, dan kecuali butiran dail, bahagian yang berbeza telah dibuat sama seperti koleksi backbang biasa: enam butiran skru bezel, tiga kali ganda, dan

Reka bentuk lug yang sangat mengagumkan adalah koleksi besar bang, yang direka untuk membolehkan anda melampirkan tali dengan lebih mudah dan lebih mudah dengan menggunakan lug-ditail baru.

Ia bukan produk yang sangat baik dalam ketabahan, tetapi ia diperbuat daripada 500 keping kuantiti terhad dan ia adalah produk yang sangat baik dalam nilai koleksi.

Dan warna emas yang mewah adalah produk yang sangat baik, saiz kes yang indah.

Saya ingin memberi anda produk yang lebih baik untuk lelaki yang mahukan produk saiz yang lebih maskulin, tetapi ia adalah produk yang lebih baik untuk pakaian yang selesa, tetapi ia adalah warna mewah.

Anda boleh memadankan saman anda dengan jam tangan mata. Kes belakang adalah jenis belakang yang boleh anda nikmati dengan jelas bagaimana anda melihat gerakan manual terperinci koleksi edisi terhad biru.

Dan tali itu sepadan dengan band getah yang melambangkan whiblo, yang dicetak dalam bentuk jalur menegak, yang menyatakan rasa yang lebih sporty.

Ia direka untuk menjadi mudah untuk dibasuh dan dilucutkan dengan dibuckle, yang memberikan anda rasa lembut dan fleksibel band getah, terutamanya dengan berat badan yang unik apabila anda memakainya.

Saya mahu menjadi sekeping masa khas untuk peminat bola sepak. Saya membelinya dengan pembelian langsung Hong Kong. Penghantaran mengambil masa kira-kira tiga minggu.

Jadi inilah edisi terhad Whiblo's Watch of King's Times Special Unicor Sangblue Review. Terima kasih!

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다