Kontrak dengan pemain sukan profesional dan kelab adalah
Perlawanan A persahabatan dengan Jepun hanya berlangsung sepuluh tahun sejak Ogos 2011 apabila mereka menghadapi (0-3 kekalahan) di tawanan Jepun. Selepas 2011, Korea Selatan hanya menghadapi empat perlawanan dalam Kejohanan EAFF E-1 (Piala Asia Timur yang dinamakan sempena nama lama), dengan Korea Selatan memenangi dua kemenangan, satu seri dan satu kerugian.Korea Selatan adalah pemain utama […]

Perlawanan A persahabatan dengan Jepun hanya berlangsung sepuluh tahun sejak Ogos 2011 apabila mereka menghadapi (0-3 kekalahan) di tawanan Jepun. Selepas 2011, Korea Selatan hanya menghadapi empat perlawanan dalam Kejohanan EAFF E-1 (Piala Asia Timur yang dinamakan sempena nama lama), dengan Korea Selatan memenangi dua kemenangan, satu seri dan satu kerugian.
Korea Selatan adalah pemain utama dalam sejarah Korea-Jepun, dengan 79 kemenangan, 42 kemenangan, 23 seri dan 14 kerugian. Walaupun hanya permainan yang dimainkan di Jepun, ia juga mendahului 30 kemenangan, 16 seri, 8 seri dan 6 kerugian.
Stadium Nissan Yokohama adalah tempat untuk final Piala Dunia Korea-Jepun 2002, di mana dua kali perlawanan Korea-Jepun telah diadakan. Pada bulan Mac 1998, Piala Dynersty kalah 1-2 ke Jepun, dan pada Disember 2003 Piala Asia Timur 0-0.
"Sudah tiba masanya untuk pasukan kebangsaan untuk memeriksa prestasi mereka sebelum pusingan kelayakan Piala Dunia 2022 Qatar Asia yang akan diadakan pada bulan Jun dan pusingan akhir Piala Dunia bermula pada separuh kedua tahun ini," kata KFA Jeon Han-jin. "Kami mempunyai kesukaran kerana Corona 19, tetapi kami memutuskan untuk menggunakan tempoh perlawanan A yang berharga secara aktif memandangkan kelayakan Piala Dunia pada masa akan datang."
"Kami telah menghantar surat permintaan kepada kelab luar negara di mana pemain yang dipanggil milik kami," kata bekas setiausaha agung. Selepas kembali ke Korea, K-Leagers mengasingkan kohort dari Paju NFC selama tujuh hari pertama dan kembali ke pasukannya pada 7 dan menyelesaikan perundingan dengan kerajaan untuk membolehkannya bermain. "Kami merancang untuk meminta kerjasama dengan kelab K-League," katanya.
Defendan (Kumpulan) menandatangani kontrak dengan plaintif (pemain) pada 21 Januari 2015 untuk kontrak pemain bola sepak profesional yang akan menetapkan gaji tahunan untuk rundingan dari 1 Januari tahun yang sama hingga 31 Disember 2017. Walau bagaimanapun, defendan memberitahu bahawa dia boleh tidak menghadiri latihan bateri musim sejuk dengan menjemput plaintif untuk berpindah ke pasukan bola sepak lain pada pertengahan Oktober 2016, mengatakan bahawa dia akan mengklasifikasikan plaintif sebagai pemain luar kuasa pada tahun 2017.
Walau bagaimanapun, apabila plaintif tidak dapat berpindah ke pasukan bola sepak lain, defendan tidak membayar gaji untuk plaintif dari 1 Januari 2017, dan tidak ada rundingan gaji yang ditetapkan dalam kontrak kes sehingga April 2017, apabila 해외스포츠중계 tempoh yang besar berlalu.
Sementara itu, defendan mencadangkan penyelesaian kontrak kes itu, menawarkan penyelesaian sebanyak 20 juta won, yang sepadan dengan gaji minimum pemain bola sepak yang ditetapkan oleh Persekutuan Bola Sepak Korea pada 23 Februari 2017, tetapi apabila plaintif tidak bertindak balas, defendan meminta plaintif untuk menandatangani rundingan gaji tahunan 2017 dan kembali ke latihan dengan mengandaikan bahawa kontrak kes itu dikekalkan pada 11 dan 24 April.
Kontrak sukan adalah serupa dengan kontrak pekerjaan dari segi menyediakan aktiviti fizikal kepada kelab, dan kelab itu mempunyai kewajipan untuk melindungi atlet secara berperikemanusiaan kerana mereka diandaikan mempunyai kehidupan kumpulan seperti penginapan dan latihan.
Defendan diiktiraf kerana tidak membayar plaintif gaji perut untuk tempoh yang cukup lama, atau menunjukkan niat untuk menolak plaintif dengan tidak mengambil bahagian dalam latihan asas untuk mengekalkan kekuatan fizikal dan taktikal. Di samping itu, defendan akan mengecualikan plaintif dari aktiviti kelab tanpa sebarang keadaan khas dalam tempoh yang sama, dan akan melanggar kewajipan untuk menghormati keperibadian, melarang diskriminasi, dan melindungi peraturan baru. 3. 31. Musim bunga adalah munasabah bahawa kontrak kes itu telah dibatalkan sekitar masa itu.
Tambahan pula, jumlah ganti rugi yang disebabkan oleh penamatan plaintif yang perlu dibayar balik kepada plaintif adalah gaji untuk 2017 yang akhirnya diterima oleh plaintif. Gaji yang merupakan standard untuk mengira jumlah ganti rugi perut adalah munasabah untuk 2016 tahun sebelumnya, kecuali rundingan gaji antara plaintif dan defendan dibuat.
Kontrak pemain sukan profesional merujuk kepada kontrak di mana pemain tergolong dalam kelab untuk tempoh tertentu untuk kelab yang dimiliki oleh liga dan mengambil bahagian dalam permainan dan latihan mengikut arahan kelab untuk menyediakan kemahiran unik sebagai pemain sukan untuk kelab, dan kelab itu menyediakan pampasan yang ditetapkan secara kontrak sebagai pertukaran untuk aktiviti pemain tersebut. Kontrak pemain sukan profesional mempunyai sifat kontrak pekerjaan kerana pemain sukan profesional menawarkan buruh mereka sebagai kontrak bekalan buruh yang tipikal dan kelab itu berjanji untuk membayar gaji mereka, tetapi tidak seperti kontrak pekerjaan yang menyediakan tenaga kerja mereka secara komprehensif, mereka mempunyai sifat kontrak kontrak kontrak kontrak kerana mereka hanya ditugaskan untuk mempersiapkan permainan sebagai pemain sukan profesional dan hanya untuk bermain permainan. Oleh itu, ia boleh dianggap bahawa ia mempunyai watak sebagai kontrak mandatori kerana ia melakukan perniagaan permainan.
Mahkamah tidak jelas mengenai sifat kontrak pemain sukan profesional, tetapi Mahkamah Daerah Seoul untuk Hal Ehwal Awam 1985. 4. 3.Dalam keputusan 1302, hukuman 84, "Pemain pasukan bola sepak profesional plaintif, Daewoo Royals, tinggal di asrama latihan jabatan sukan, mengambil bahagian dalam perlawanan mengikut jadual permainan dari April hingga November, tempoh liga biasa, dan dalam tempoh lain, mereka adalah tugas untuk menjalankan latihan fizikal untuk perlawanan seperti latihan bateri luar negara atau latihan kohesif musim sejuk. "Sifat undang-undang kontrak eksklusif pemain bola sepak profesional praktikal bukan kontrak kerja yang mudah, tetapi kontrak yang tidak jelas dengan sifat kontrak yang hanya misi untuk mempersiapkan permainan sebagai pemain bola sepak dan permainan sebagai tugas

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다